Παροχές

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καινοτομεί προσφέροντας σας υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

  • Εγγύηση οχημάτων
  • Γενικό service
  • Ασφαλιστική κάλυψη
  • Βιολογικός καθαρισμός
  • Νέα υπηρεσία –> Δωρεάν Επαγγελματικό αυτοκίνητο για την εξυπηρέτηση των πελατών μας μεχρι την απόκτηση του νέου τους αυτοκινήτου.
7

ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Για πάνω από 50 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του οχήματος και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν 12 μήνες εγγύηση για την καλή λειτουργία όλων των οχημάτων μας.

8

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE

Όλα τα οχήματα μας πριν την παράδοση ελέγχονται εξονυχιστικά από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Στον έλεγχο όπου θα πραγματοποιηθεί θα εντοπιστεί οτιδήποτε μπορεί το αυτοκίνητο σας να χρειάζεται και τοποθετείται χωρίς καμία επιβάρυνση. Γίνετε δηλαδή μεγάλο service και παραλαμβάνετε το όχημα έτοιμο για χρήση.

9

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η εταιρεία μας προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασφάλειες αυτοκίνητου σε προνομιακές τιμές και με το κύρος των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας ή εναλλακτικά επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο βιολογικός καθαρισμός παρέχεται δωρεάν από εμάς σε όλα μας τα οχήματα διασφαλίζοντας την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει:

1. Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας

2. Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων

3. Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων

4. Καθαρισμός τζαμιών

5. Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος

6. Πορτμπαγκάζ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Η εταιρεία μας σας παρέχει οχήματα πλήρως ελεγμένα από εξουσιοδοτημένα συνεργεία καθώς και γραπτή εγγύηση 12 μηνών.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία οχημάτων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του επαγγελματία με εταιρική υπευθυνότητα και σύνεση.

Η εταιρεία ΛΟΥΝΤΖΗΣ μετά από τη πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο του αυτοκίνητου έχει αποκτήσει πελάτες που με αφοσίωση μας επιλέγουν για τα οχήματα των εταιρειών τους.

Για οποιαδήποτε ανάγκη σας είμαστε κοντά σας και το αποδεικνύουμε έμπρακτα.

Οι επαγγελματίες μας εμπιστεύονται και μας το δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια καθώς μας προτιμούν για την ανανέωση του στόλου τους.

Θέλετε πληροφορίες; Καλέστε μας σήμερα!
2109345618

Call Now